Търсене в този блог

събота, 4 май 2019 г.

Преди Вердер - Борусия 32 кръг

Предпоследно гостуване ще изиграе Боруия тази вечер. Мачът срещу Вердер Бремен ще започне в 19:30 часа българско време. А Борусия и Байерн все още не са решили спора по между си за титлата. Байерн водят само с две точки пред Борусия, а играчите на Люсиен Фавр ще се борят до последната възможност за Салатиерата.

Самият той призна на пресконференция, че играчите са били в голям шок и депресия след срамната загуба 2:4 в дербито с Шалке, но и заяви, че знаят за какво ще се борят в оставащите срещи. Все пак още нищо не е решено. Мачът за Борусия ще пропуснат- контузеният Хакими, Загаду и наказаните заради червени картони - Марко Ройс и Мариус Волф. На Везерщадион Борусия няма да има друг шанс за титлата освен победа и чудо в редиците на Хановер, който по-рано ще се опита да остане в Първа Бундеслига с мач срещу Байерн Мюнхен.

Интересно в случая е, че в последните 7 срещи на Весерщадион Борусия печели пет срещи и губи само една. На това ще се надяват и феновете на жълто-черните днес, като стискат палци Марио Гьотце да продължи серията си срещу този съперник - в последните  срещи срещу този съперник той има участие в 9 гола - 5 попадения и 4 асистенции.

Евентуалните състави за двата отбора са:

Вердер Бремен: Павленка, Гебре Селасие, Великович, Фрийдл, Аугустинсон, Шахин, Егещайн, Класен, Крузе, Осако, Рашица

Борусия Дортмунд: Бюрки, Пишчек (под въпрос), Вайгл, Аканджи, Диало, Витсел, Санчо, Гьотце, Герейро (Дилейни), Пулишич, Алкасер

Главен съдия на срещата е Фриц, с асистенти: Шаал, Пелгрим и четвърти съдия: Пфайфер

Срещата може да бъде наблюдавана в българския ефир по Евроспорт 2. За тези, които предпочитат немски коментар, могат да гледат срещата по Sky.

За феновете на радио предаванията - могат да се насладят на немски коментар на живото предаване, започващо в 19:15 на официалния интернет адрес на отбора: BVB Net Radio


Виктория Танева

Photo: www.bvb.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар