Търсене в този блог

вторник, 19 март 2013 г.

Билетите за реванша с Малага свършиха за два часа

Еуфорията около закупуването на билети за мачовете на Борусия винаги е била голяма. Не прави изключение и предварителната продажба на билетите за домакинството на 9 април срещу Малага в Шампионска лига. 

Днес само за два часа бяха изкупени всички предоставени билети. Огромни опашки се извиваха от желаещи да се сдобият с ценната хартийка. Някои от привържениците бяха направили примитивен къмпинг, чакайки за билети 17 часа преди започването на продажбите. И като на къмпинг не липсваха скари, спални чували, палатки. За да бъдат сигурни в закупуването на билетите първите на опашката чакаха от предишния ден пред офисите на Борусия.

Всичките 65 829 билета са изкупени, но това не значи, че няма да има късметлии, които ще се сдобият с билет. Това може да стане, ако има изгарящи от нетърпение да бръкнат по-дълбоко в джобовете си и извадят тлъста сума за билет. Билети започнаха да се продават в ebay, а цената към днешна дата е 260 евро. Средната цена за билет, купен от офисите на Борусия, е 150 евро.

Предварителната продажба за членове пък започна вчера и 10 000 билета също бяха изкупени за два часа. Макар и с малко закъснение заради грешка в системата и изписването на името "Малага" с характерното ударение на първата сричка. След 40 минути грешката бе поправена и билетите изчезнаха като топъл хляб.

Снимка: www.ruhrnachrichten.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар