Търсене в този блог

сряда, 27 март 2013 г.

Националите на Борусия перфектни за националните си отбори

Вчерашният ден бе ден за националите на Борусия. Общо девет играча взеха участие в националните си формации. Не без сериозното участие на основни играчи на жълто-черните националите на Германия и Полша взеха победи срещу съперниците си.

За немския национален отбор взеха участие Марио Гьотце, Марко Ройс, Илкай Гюндоган и Марсел Шмелцер, а Свен Бендер остана на пейката. Въпреки това момчетата се представиха перфектно и донесоха победата на Германия със собствените си попадения. Снощи срещу Казахстан на два пъти се разписа Марко Ройс в 23-тата и 90-тата минути, а по едно попадение добавиха Марио Гьотце в 27-та и Гюндоган в 31-та минути. Очевидно доволни петимата национали публикуваха и забавна снимка в социалната мрежа Facebook веднага след срещата- Петимата национали

Полското трио в Борусия бе не по-малко блестящо за националния си отбор при победата над Сан Марино с 5:0. На два пъти се разписа централният нападател на Борусия Роберт Левандовски и едно попадение вкара Лукас Писчек. За жалост срещата пропусна Якуб Блашчиковски, който има проблеми с адукторите. Той ще пропусне и гостуването на Борусия в Щутгарт тази събота. 

Към националите на Борусия ще добавим още Нури Шахин, който в 90-тата минута бе заменен при равенството на Турция срещу Унгария 1:1. А за западните ни съседи от Сърбия взе участие Невен Суботич, като неговия отбор спечели срещата си с Шотландия с 2:0. 

Към всички тези имена можем да добавим Мориц Лайтнер, който отбеляза победното попадение за немския национален отбор до 20 години в срещата срещу Швейцария, спечелена с 3:2.

Снимка: bvb.de/facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар