Търсене в този блог

петък, 20 май 2011 г.

Да създаваш таланти

По време на лятната ваканция ще се проведе футболно училище на Борусия с подкрепата на техния основен спонсор EVONIK. На тренировъчното игрище до Зигнал Идуна Парк Борусия и официалният спонсор ще дадат възможност на момичета и момчета от 7- до 13-годишна възраст да докажат качествата си на зеления килим. В петдневния тренировъчен лагер ще се даде възможност на децата до подобрят своите качества или тепърва да се занимават с футбол.
Децата, които ще се включат в тренировките, ще провеждат два пъти дневно сесии с треньори на Борусия и ще получават съвети и препоръки от първа ръка. Всички, включили се в лятното училище, ще получат и екипировка от Каппа. А в последните дни от лагера скаути на Борусия ще наблюдават новите таланти.
Освен с футбола децата ще бъдат запознати с други теми като здраве и пълноценно хранене. Ще се проведат и различни забавни игри. В допълнение на програмата ще бъдат планирани и много изненади, като едната е посещение на клубния стадион на Борусия. Организаторите поемат всички разходи по пребиваването на децата в училището през деня.
Всичко това ще подмине под наслова: "Чист футбол, максимално близо до Борусия!"

Няма коментари:

Публикуване на коментар