Търсене в този блог

събота, 24 март 2012 г.

Преди Кьолн- Борусия Дортмунд и къде може да наблюдавате срещата on-line

Утре Райн Енерги Щадион ще посрещне ФК Кьолн и Борусия Дортмунд в дербито на запад в Първа Бундеслига. 50 000 привърженици вече са изкупили всички билети и утре ще сътворят поредното шоу на този стадион. Юрген Клоп отново ще подходи с необходимото уважение към отбора от Кьолн, въпреки че се намира на тринадесето място в класирането и според букмейкърите е считан за аутсайдер с коефициент 8.4 за победа. В последната среща между двата отбора Борусия спечели с 5:0, но все още споменът за мача през януари 2010 година витае в пространството, когато Кевин Гроскройц успя в последната минута да вкара победното попадение от границата на наказателното поле за 2:3.
Главният коз, с който разполага наставникът на козлите, е Лукас Подолски, който е и голмайстор за отбора с шестнадесет попадения до момента. От началото на пролетния дял обаче Кьолн имат само две победи, едно равенство и шест загуби.
В същото време срещу тях се изправя водачът в Първа Бундеслига, който не познава загубата от 18 септември 2011 година. Жълто-черните не биха допуснали грешка по пътя си към Салатиерата. Все още големият отсъстващ е Марио Гьотце, който тази седмица направи и първи тренировки с топка и се очаква да се завърне в игра до няколко седмици. Пред Юрген Клоп стои дилемата дали да пусне Илкай Гюндоган, който донесе победното попадение в срещата срещу Гройтер Фюрт за Купата на Германия, или да започне с неубедително представящия се в последните няколко срещи Свен Бендер. Сред останалите титуляри обаче не би имало изненади. Стартовите състави на двата отбора най-вероятно ще изглеждат по следния начин:
Кьолн: Рензинг, Брецко, Серено, Жеромел, Айхнер, Клеменс, Ланиг, Рийтер, Пешко, Подолски, Новакович.
Борусия Дортмунд: Вайденфелер, Писчек, Суботич, Хумелс, Шмелцер, Гюндоган, Кеел, Куба, Кагава, Гроскройц, Левандовски.
Срещата ще започне в 18:30 часа българско време и ще може да бъде наблюдаваня както по Ероспорт2, така и on-line - http://livetv.ru/de/allupcomingsports/1/ .A за всички немскоговорящи има и друга опция- да проследят прекрасния коментар по Интернет радиото на жълто-черните в компанията на Борис Руперт и Норберт Дикел- http://www.bvb.de/?%81%99%5E%1B%E7%F4%9D

Няма коментари:

Публикуване на коментар