Търсене в този блог

петък, 4 ноември 2011 г.

Преди Борусия Дортмунд- Волфсбург

В събота в 16:30 часа Борусия ще изиграе седмия си мач в рамките на 23 дни. Момчетата на Юрген Клоп ще мобилизират всичките си сили, за да постигнат победа срещу гостите от Волфсбург. Играчите на Борусия все още са под въздействието на атмосферата, която създадоха феновете на Борусия във вторник, когато отборът победи Олимпиакос Пирея. Треньорът Клоп вярва, че зарядът, който е донесла победата през седмицата, ще изиграе положителна роля в събота.
  Юрген Клоп все още не знае как ще нареди състава си Феликс Магат. Затова и Борусия ще са готови за всякакви изненади от страна на гостите. "Повечето от отборите, които идват на Зигнал Идуна Парк прилагат по-дефанзивен начин на игра, но това със сигурност няма да е така с Волфсбург! Те са изключителен отбор от висока класа и няма да ни бъде лесно с тях", добавя Юрген Клоп.
  Очаква се отборът на Борусия да излезнат в система 4-3-3, както във вторник срещу Олимпиакос. Но също е възможна любимата на Клоп 4-2-3-1. Вероятните състави за съботната среща са следните:

Борусия Дортмунд: Вайденфелер, Писчек, Суботич, Хумелс, Шмелцер, Бендер, Кеел, Гьотце, Кагава, Гроскройц, Левандовски.
Волфсбург: Бенальо, Окс, Киргиакос, Русс, Шефер, Треш, Жосуе, Дежага, Коо, Хасебе, Манджукич.
Главен съдия на срещата ще е Йохен Дреес. Очаква се стадионът в събота отново да е препълнен, а гостите ще наброяват приблизително 1500 човека.

Източник: www.bvb.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар