Търсене в този блог

вторник, 27 март 2012 г.

И последният билет за дербито на двете Борусии- продаден!

Билетите за срещата между Борусия Дортмунд и Борусия Мьонхенгладбах, която ще се играе на 21 април, вече са изкупени. За последен път тази година Борусия Дортмунд пускат билети за предварителна продажба. Всичките 80 720 билета бяха изкупени до преди обед. Както вече стана ясно, билетите за домакинските срещи срещу Байерн Мюнхен и Щутгарт бяха изкупени още преди седмици. Последният домакински мач на жълто-черните ще се играе на 5 май, а билети няма да бъдат пускани в предварителна продажба. За тях ще се разиграе томбола поради големия интерес към срещата, когато се очаква Борусия да спечелят титлата на Германия.
В официалния сайт на Борусия Дортмунд се съобщава, че от Мьонхенгладбах все още не са заявили бройката на феновете, който ще дойдат за срещата, и има вероятност да останат няколко бройки непродадени свободни места.
Опашката пред касите на стадион Зигнал Идуна Парк се изви още в неделя след последния съдийски сигнал на срещата в Кьолн. Така само за ден и половина билетите свършиха. За Германия и Европа Борусия все още е най-посещаваният отбор, а осемдесетхилядният стадион на дортмундци става все по-тесен за привържениците с всяка изминала среща.

Няма коментари:

Публикуване на коментар