Търсене в този блог

четвъртък, 1 март 2012 г.

Футболна събота от 13:30 до 21:30

Събота- двоен футболен ден в Дортмунд. Началото ще започне в 13:30 часа българско време, когато вторият отбор на Борусия Дортмунд ще се изправи в малкото дерби срещу вечния съперник Шалке на помощното игрище Роте Ерде в Дортмунд. Малко по-късно в 19:30 пък представителният отбор ще мери сили с Майнц 05 на Зигнал Идуна Парк.
За първи път в предварителна продажба се пускат билети за мач на втория тим на Борусия. Цените за срещата са значително по-ниски от тези за Зигнал Идуна Парк- правостоящи 6 евро, неправостоящи 10 евро. Помощното игрище има капацитет от 9000 зрители, като само за един ден са продадени 2500 билета.
След срещата на Роте Ерде всички заведения около стадиона ще са отворени за феновете, които ще дочакат и мача с Майнц. Мохамед Зидан пък ще се завърне на Зигнал Идуна Парк, но този път като играч на червено-белите. Самият той е във върхова форма- четири изиграни срещи и четири попадения за февруари месец. Другото интересно събитие около тази среща е, че стражът на Борусия- Роман Вайденфелер, ще пази за 250-тен път в Бундеслигата. Той е играчът с най-много изиграни срещи в състава на Борусия, като след него с 244 изиграни мача е капитанът Себастиан Кеел.
Междувременно стана ясно, че всички билети за срещата между Борусия Дортмунд и Вердер Бремен, която ще се играе на 17 март, са вече изкупени, когато на стадиона ще стъпи милионният фен за сезон 2011/2012.

Няма коментари:

Публикуване на коментар