Търсене в този блог

петък, 3 май 2013 г.

Нов силен спонсор на Сигнал Идуна Парк

  Вчерашният следобед бе успешен за Борусия Дортмунд, като жълто-черните подписаха договор с нов силен спонсор. Това са Турските авиолинии, които всъщност осъществяват международните пътувания на отбора от Дортмунд за гостувания, лагери или контролни срещи извън границите на Германия. 

  Партньорството между двете страни се изразява освен с чисто финансовата страна, също и рекламни дейности, сътрудничество в областта на промоции и други. Изпълнителният директор на Борусия Ханс-Йоаким Вацке изрази задоволството си от сътрудничеството между двете страни и заяви, че това е най-добрата авиокомпания в Европа. 

  Турските авиолинии извършват над 250 полета седмично в Европа, както и до дванадесет града в Германия. Това е поредният голям спонсор, който ще вложи инвестиции в Борусия Дортмунд. Преди няколко месеца жълто-черните подписаха договор за спонсорство с автомобилния концерн Опел.

  От друга страна и феновете успяват да съберат нужните им средства за хореографиите, които замислят. Организацията The Unity е успяла да събере от последните мачове 21 284 евро за хореографии, от които близо 13 740 евро са събрани директно на стадиона, а останалите са били преведени в банковата сметка на организацията. Парите ще бъдат използвани в следващите сблъсъци на отбора в Бундеслигата и за финала на Шампионска лига на 25 май в Лондон. 

Снимка: www.trtfrancais.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар