Търсене в този блог

понеделник, 15 юли 2013 г.

Билетите за Суперкупата почти свършиха

В края на този месец ще се изиграе поредният двубой между немските грандове Борусия и Байерн. На 27 юли Сигнал Идуна Парк посреща шампиона на Германия и Европа от 21:30 часа българско време. Феновете на Борусия обаче искат своето - победа срещу Байерн, мъст за Марио Гьотце и трофей във витрината за тази година. 

Според официалната информация от търговския отдел на Борусия за отрицателно време са продадени малко над 70 000 билета за срещата. В тази среща сезонните карти на феновете няма да важат, а това значи по-голяма и оспорвана борба за билети. Феновете могат да си купуват билети Online или чрез директен кол център, а цените им варират между 15.30 и 50 евро.

Борусия получи правото да играе за Суперкупата на Германия като втори отбор в първенството, след като баварците спечелиха и титлата и купата на страната. Миналата година мачът се игра в Мюнхен, като домакините победиха с минимална преднина от един гол и резултат 2:1. През тази година Борусия получи привилегията да играе на собствения си стадион и за пореден път да опита да изненада Байерн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар