Търсене в този блог

вторник, 9 юли 2013 г.

Уникалното сътрудничество между Борусия и PUMA

Борусия Дортмунд може би е единственият отбор, който има не само перфектни бизнес отношения с фирмите, които обличат отбора, но и успява да установи силни приятелски взаимоотношения с тях. Няколко години наред жълто-черните имаха перфектни отношения с Kappa, но се разделиха след по-добра оферта от PUMA. За раздяла Kappa бяха подготвили прощално клипче, в което изразиха благодарността си за успешното сътрудничество. Борусия успя да намери в лицето на PUMA още по-добър сътрудник и бизнес партньор. Немският концерн успя да подготви мащабно представяне на екипите през миналата година, като ТУК може да прочетете как премина то. 

Тази година PUMA отново шашнаха както феновете, така и футболната общественост като цяло. С помощта на 80 645 жълти, лилави, бели цветя PUMA "изрисува" новата фланелка на жълто-черните във Вестфаленпарк, на няколкостотин метра от Вестфаленщадион. Цветята са в саксии в жълто-черно и емблемата на Борусия и се простират на 1000 квадратни метра, а най-добрият изглед на огромната цветна фланелка е от Флориантурм. До днес цветята все още бяха в парка, но следобед бе организирана и акция, в която всяко едно цвете бе подарено на дошлите фенове, а самите цветя, подарени, за да носят късмет както на феновете, така и на отбора през идващия сезон. На събитието присъстваха талисманът на отбора пчеличката Ема и легендата на Борусия Ларс Рикен. От PUMA заявиха, че тази цветна фланелка е подарък за града, феновете и отбора: "Никой отбор в света не направи такова впечатление както Борусия. Националното и международното впечатление, което прави отбора, може да се обясни по един начин: скорост, радост от играта, творчество и невероятно много страст. Радваме се, че имаме партньор като Борусия и си пожелаваме един успешен сезон, в който ще зарадваме феновете с нови по-завладяващи продукти", заяви Матиас Боймер, генерален мениджър на концерна. 

В днешния ден освен че всеки можеше да си вземе цвете за късмет, десет късметлии ще имат възможността да спечелят и по една нова фланелка лично от стража на Борусия - Роман Вайденфелер. Единствено феновете трябва да се снимат със своето цвете и да изпратят снимка и попълнен формуляр. За всяка снимка ще бъде гласувано от 16 юли до 23 юли, а тези, събрали най-много гласове, ще вземат жълто-черната фланелка. Като късметлийско цвете то трябва да бъде обгрижвано с много обич и внимание, затова и колегите от www.ruhrnachrichten.de пуснаха и статия, в която старателно е обяснено как се гледат тези петунии. Ето и линк към статията - http://www.ruhrnachrichten.de/leben/haus_und_garten/zeit_fuer/Feucht-halten-Petunien-brauchen-ausreichend-Nahrung;art390,315206 . А всички ние може да си пожелаем по-успешен сезон за Борусия и без да имаме такова късметлийско цвете!

Снимки: www.ruhrnachrichten.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар