Търсене в този блог

неделя, 26 февруари 2012 г.

Преди Борусия Дортмунд- Хановер 96

В днешната неделна среща между Борусия и Хановер 96 може да очакваме доста попадения, като средно биват вкарани по 3,7 гола в срещите между двата отбора. Те никога не са завършвали 0:0. От друга страна през есента Хановер победиха дортмундци с 1:2 и срещата се очаква да бъде трудна. Борусия Дортмунд не са губили среща от 16 мача, а Хановер нямат загубен мач от 9 двубоя. Борусия ще излезе със схема 4-2-3-1, а най-вероятната схема за Хановер ще е 4-4-2. Балансът на двата отбора за 41 срещи е 18 победи за Борусия, 13 равни и десет победи за Хановер.Не бива да забравяме, че Хановер продължава надпреварата в Лига Европа и е на осминафинал след победа над Брюж с 2:1 в Германия и 1:0 като гост. Следващият съперник на Хановер пак е белгийски- Стандарт Лиеж. Така може и да очакваме отборът на Мирко Сломка да е леко изморен и предпазлив в днешната среща.
Юрген Клоп все още не може да разчита на контузения Марио Гьотце, а другият, който отпада за днешната среща, е Мориц Лайтнер. Кагава вече е възстановен, но все още не е ясно дали Клоп ще рискува и ще го включи в игра. Вероятните състави са следните:
Борусия Дортмунд: Вайденфелер, Писчек, Суботич, Хумелс, Шмелцер, Бендер, Кеел, Куба, Кагава, Гроскройц, Левандовски.
Хановер 96: Циилер, Черундоло, Егиман, Погатец, Шулц, Шмийдебах, Пинто, Шлаудраф, Пандер, Диуф, Абделу.
Стадионът в Дортмунд , разбира се, ще бъде пълен, като се очакват приблизително 3000 привърженици на Хановер. Срещата започва в 18:30 часа българско време и ще може да се наблюдава по Евроспорт2.

Използван снимков материал: www.bvb.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар