Търсене в този блог

събота, 15 декември 2012 г.

Преди Хофенхайм - Борусия , състави, новини и линк към срещата

Дойде ред и за последното гостуване в Бундеслигата за Борусия. Срещата между Хофенхайм и Борусия ще е в неделя от 16:30 часа българско време. Очаква се това гостуване на шампиона да бъде придружено и с много попадения и за двата отбора- за шестнадесет изиграни срещи попаденията, които са вкарани са приблизително шестдесет. За първи път този сезон играчите могат да се подготвят пълноценно през седмицата, т.к. няма срещи нито за Купата на Германия, нито за Шампионска лига, нито за националните отбори. За сега освен контузените Овомойела и Льове за Хофенхайм няма да пътуват капитанът Кеел и Свен Бендер. Двамата обаче най-вероятно ще вземат участие в срещата за Купата на Германия срещу Хановер 96 на 19 декември, когато немският шампион също празнува своята 103-годишнина. Оттук следва, че на мястото на Кеел отново титуляр започва младият Мориц Лайтнер. Шмелцер и Писчек също не тренираха пълноценно тази седмица, поради контузии, но двамата ще отпътуват за Хофенхайм и най-вероятно ще вземат участие в срещата.
Юрген Клоп сподели на пресконференцията преди мача, че ще очаква от Хофенхайм не прибрана и затворена игра пред собствената им врата и че този отбор е опасен и не е за подценяване. Въпреки че домакините се намират на дъното на класирането, ще направят всичко възможно жълто-черните да не си тръгнат с трите точки. За последните осем срещи статистиката е в полза на Хофенхайм, като Борусия има спечелени две срещи , три загубени и три равенства. Големият липсващ за Хофенхайм ще е титулярният вратар Тим Вийзе, а неговото място ще заеме двадесет годишният Кастеелс.
Вероятните стартови състави на двата отбора изглеждат по следния начин:

Хофенхайм: Кастеелс, Бек, Делпиер, Компер, Джонсън, Уилямс, Руди, Салихович, Фирмино, Дердийок, Фоланд.

Борусия Дортмунд: Вайденфелер, Писчек, Суботич, Хумелс, Шмелцер, Гюндоган, Лайтнер, Блашчиковски, Гьотце, Ройс, Левандовски.

Главен съдия на срещата е Флориан Майер, всичките 30 150 билета са изкупени. Срещата може да бъде наблюдавана по Евроспорт2 или на следния интернет адрес: Hoffenheim - Borussia  , а за любителите на радио предаванията срещата ще бъде предавана online на следния адрес с коментатори Борис Руперт и Норберт Дикел - Online Radio .

Снимков материал: www.bvb.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар