Търсене в този блог

понеделник, 28 януари 2013 г.

Контролата между Борусия и Кьолн- безплатно в интернет

След поредната убедителна победа на Борусия във втория кръг от пролетния дял на първенството с 3:0 над отбора от Нюрнберг, днес жълто-черните ще изиграят контрола с Кьолн на Райненергищадион.
В петък вечерта Нюрнберг не успя да счупи каръка от 22 години без победа в Дортмунд. Как ще свърши срещата се разбра още до 21-та минута, когато Борусия вече водеше с две попадения на Якуб Блашчиковски. Разликата си пролича още в началото, като жълто-черните търсеха повече топката, съответно имаха значително повече положения пред вратата на Нюрнберг. Първото попадение бе от дузпа след нарушение на Гебхарт срещу Писчек, което разбуди много спорове дали трябва да се отсъди наказателния удар. Въпреки това класата на Борусия си личеше и така или иначе отборът вкара още две попадения. Не един пропуск направиха Писчек, Ройс и Левандовски, като последният обаче успя да се разпише в самия край на срещата. Важно бе също, че момчетата на Юрген Клоп не допуснаха попадение във вратата си. Самият Клоп не изненада със стартовия състав- като основните въпросителни бяха кой ще бъде титуляр в средата на терена. Не бе изненада, че пусна Блашчиковски вместо Гроскройц или Шахин. А като опорни халфове отново бяха Кеел и Гюндоган. След срещата статистиката показа, че Гюндоган има за тази среща 147 контакта с топката, което е своеобразен рекорд за този сезон в Бундеслигата. В 77-та минута на мястото на Блашчиковски влезна Нури Шахин, а стадионът избухна в овации и песни.
Въпреки доминацията срещата не премина в обичайното темпо за дортмундци. За да влезнат във форма за предстоящия цикъл от срещи "сряда-събота" , днес в 20:30 часа българско време Борусия ще гостува в контролна среща в Кьолн. На феновете от Дортмунд са предоставени 2000 билета, а тези, които няма да могат да наблюдават срещата на живо, ще имат възможността да я проследят online на следния интернет адрес: 1. FC Köln - Borussia Dortmund. Безплатното излъчване в интернет пространството е благодарение на новия спонсор на Борусия, OPEL, като част от рекламната кампания, която започва с участието на отбора. Може да видите как са били заснети рекламите в следния линк- http://www.youtube.com/watch?v=ST3_o-bfswM.

Снимка: www.bvb.de

Няма коментари:

Публикуване на коментар