Търсене в този блог

понеделник, 15 април 2013 г.

Феновете отново къмпингуват за билети за полуфинала на ШЛ

  За пореден път тази година феновете на Борусия Дортмунд си направиха къмпинг пред офисите на Борусия, за да си закупят билети за първия мач на жълто-черните от полуфиналните сблъсъци в Шампионска лига този сезон. Желаещите да се сдобият първи с ценните хартийки и да бъдат сигурни, че ще присъстват на зрелищния мач срещу Реал Мадрид, чакат още от неделя следобед пред офисите, където е предварителната продажба. 

  Предварителната продажба за феновете, които имат членски карти бе днес, а билетите се изпариха за отрицателно време, като можеха да се купуват и по телефона. Останалите могат също да се наредят на импровизирания къмпинг, ако желаят да гледат на Вестфаленщадион срещата срещу Реал. До понеделник следобед около стотина са феновете, които са на къмпинга. Настроението е приповдигнато, а навсякъде се носи миризма на барбекю. На опашката дори има и полски фенове, които долетели от Полша, за да си купят билети.

  Утре в 8:30 часа местно време ще започне и предварителната продажба и без съмнение билетите ще свършат за броени минути. На черно средната цена на билетите на първия полуфинален мач в момента вървят по над 300 евро за един билет. 

  А как изглежда къмпинга освен от снимковия материал, може да видите и от клипчето.

Снимки: Nicole Langele

Няма коментари:

Публикуване на коментар